Бригада ипотпал

През 1949 година ипотпал поръчва да се направи фирма за нуждите на корпорацията, от сгради заводи и всякакви помещения. Това е фирма “Бригада ипотпал”. Централата на фирмата се намира в град Добрич. Там се трудят едни от най-добрите архитекти и  инжинери на нашето минало и настояще. Тук са проектирани едни от най-високите и най-големите сгради в света.

Ипотпал е доволен от резултатите на фирмата, която намаля разходите му със 20% и увеличава производителността му с 5%.Тя строи заводите, складовите и производствените мощности на ипотпал.  Има офиси в 140 страни в света. “Бригада ипотпал” от основаването си досега е построила всички заводи и магазини на ипотпал.

В нея разботят 34 000 хиляди души, от които 10 000 са инжинерите, останалите 24 000 са обикновенни работници, на постоянен договор. При увеличаване на работата, т.е за построяването на повече заводи и сгради, се наемат допълнително служители от страната, в която се строи. През 1998 г. Това е пикът на заводостроенето, “Бригада ипотпал” наброява 140 000 души, и са построени 35 завода в 25 страни.

За 70 години “Бригада ипотпал” построява най-много заводи от която и да е фирма в света и допринася много за развитието на ипотпал. Над 700 заводи и фабрики по целият свят, хотели, магазини и т.н . Първият клиент на „Бригада ипотпал“ е „Машиностроене ипотпал„, а най-голям – „Автострой ипотпал

Advertisements

Етикети: , ,

Един коментар to “Бригада ипотпал”

  1. Ипотпал – Автострой ипотпал « ипотпал Says:

    […] година за нуждите на нарастващият пазар фирмата „Бригада ипотпал„, построява огромен завод спълен цикъл на […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: