УниМаг ипотпал

“УниМаг ипотпал” е основана през 1953 година от ипотпал, с цел разпространяването на стоките на компанията, на дребно. Това увеличава печалбата на ипотпал и разпространението на продукцията му. Строежът и обзавеждането на магазините на “УниМаг ипотпал” е поела подразделението “Бригада ипотпал”. Първият магазин на “УниМаг ипотпал” отваря врати на 12.11.1955 година в град Балчик.

Магазините се делят на 7 категории, които са подредени по площ. Първата категория на магазините са с площ от 200 кв.м. Те се разпределят в жилищни квартали с обем на пазара от 3000 души и включват само 1000 продукта от първа необходимост. Втората категория  включва магазини с площ 1000 кв.м, а пазарният обем трябва да обхваща 10000 души. В тази категория магазини се предлагат по-специалнио хранителни стоки и към магазинът спадат 20 паркоместа.

Третата категория магазини на ипотпал, се разполагат на 5000 кв.м за тяхното построяване е нужно, пазарната зона да обхваща не по-малко от 80000 души. За тези огромни магазини са осигурени 200 паркоместа. Те снабдяват и по-малките категории магазини с стоки. Четвъртата категория на “УниМаг ипотпал” включват огромни търговски комплекси с площ не по-малка от 50000 кв.м.. В тези сгради се помещават огромни пазари за зеленчуци, плодове, риба, месо и т.н. В тях се помещават кина, зоопаркове и кафенета. По-целият свят “УниМаг ипотпал” притежава над 7000 магазини от всички категории. В тази фирма за ипотпал работят 300000 души, в 143 страни.

Advertisements

Етикети: ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: