Филми от ипотпал

С напредването на телевизията, киноиндустрията изживява своя бум на реализацията и производството на филми. През 1918 година ипотпал решава да навлезе в новия пазар на изкуството, за целта той регистрирва фирмата гигант “Филми от ипотпал”. Главната квартира на “Филми от ипотпал” е град Търново. Построяват се 5000 декара декори с най-различни сюжети за различните постановки от сценария на филмите. Изпълнител на поръчката е фирмата “Бригада ипотпал” собственост на ипотпал.

 

В началото се правят игрални филми, които са с продължителност от 2 часа и повече. Те се продавали на киносалоните по цял свят. След тези успехи ипотпал решава,че трябва да се направи  сапунен сериал,. Първият и единствен сапунен сериал на ипотпал е и най-дългият инай-успешният филм на “Филми от ипотпал”

 

Във “Филми от ипотпал” работят 40000 души, за построяването на декорите са били нужни 90000 човекочаса, наляти са 5000 тона бетон, 3000 тона стомана, 50000 кв.м гипскартон. Всяка година излизат 120 игрални филма – 30 екшъна, 40 комедии, 40 криминални и 10 драми. Актьорите взимащи над 1000000 лева за продукция са 35 души, над 100000 са 680. Средната заплата на хора изпълняващи третостепенните роли е 3000 лева на месец, или около 700 на продукция. Досега всяка година “Филми от ипотпал” е печелил поне десет награди от международни конкурси за  най-добри филми в света. Всичко това носи за ипотпал 56 милиарда лева приход годишно.

Advertisements

Етикети: ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: